Профілактика дитячого травматизму

Безпечні весняні канікули: пам`ятки для учнів, цікаві завдання на канікули

**************************************************************************************************************

Профілактика дитячого травматизму вдома під час карантину | Лихівська селищна рада

На виконання наказу відділу  освіти, культури, спорту та молоді  Новопокровської селищної ради від 19.12.2023 № 63 «Про організацію та проведення заходів з питань безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу на час зимових канікул», з урахуванням відкритої широкомасштабної російської збройної агресії проти України, з метою посилення контролю за збереженням життя й здоров`я здобувачів освіти, попередження надзвичайних ситуацій у закладі освіти необхідно дотримуватися правил попередження усіх видів травматизму та безпеки життєдіяльності. Ознайомтеся з інформацією у презентації. 

Попередження усіх видів травматизму

***********************************************************************************************************************

 

Все про мінну безпеку
💥Снаряди, міни, розтяжки та гранати щотижня заподіюють шкоду та калічать українців незалежно від віку, професії та статі. Тому запам’ятайте та навчіть дітей, як поводитися, якщо побачили підозрілий предмет:
❌Не підходьте.
❌Не чіпайте.
✅ Дзвоніть 101.
Хоч міни можуть ховатися будь-де, ви зможете захистити себе та рідних, опанувавши разом з дітьми правила мінної безпеки 💪🏻

https://fb.watch/jKwjNkJcKC/

Важливо від ДСНС
Цей знак встановили тут не просто так — територію за ним заміновано. Ігнорувати подібні написи категорично заборонено, хай навіть вам здається, що ви знаєте секретні маршрути навпростець, відомі тільки вам.
Не ходіть сюди — користуйтеся лише відкритими дорогами, які попередньо розчистили сапери.
Бережіть себе та будьте уважні

Вибухонебезпечні предмети — смертельна загроза
Застерігаємо громадян від необдуманих вчинків та закликаємо дотримуватися правил поводження під час виявлення підозрілих предметів.
Маємо завжди пам’ятати правила мінної безпеки, бути дуже обережними і навчити дітей безпечної поведінки у разі виявлення підозрілого предмета.
Якщо ви побачили річ, яка, ймовірно, може бути вибухівкою, дотримуйтесь важливого і простого правила:
🔸Відійди і не підходь
🔸Не чіпай
🔸Телефонуй 101 або 102
Пам’ятайте, що предмети, схожі на боєприпаси або інші вибухонебезпечні предмети повинні бути знешкоджені лише спеціалістами.
Будьте завжди уважними, бережіть себе та дітей