16 лютого -День єднання

16 лютого -День єднання, який вперше був запроваджений в Україні у 2022 році відповідно до указу президента Володимира Зеленського на тлі ескалації напруги на російсько-українському кордоні. «З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість», — зазначається в Указі президента України від 14 лютого 2022 року.
У складні часи війни ми відчуваємо себе єдиними і сильними.
За рік, ми показали всьому світу нашу справжню єдність, нашу волю і силу духу.
Нас згуртувала любов до української землі, мови, культури та до споконвічних традицій українського народу.
Під час виховних заходів в Есхарівському ліцеї учні дізналися, коли започаткували це свято, яка ідея спонукала його створенню, пограли у вікторину для справжніх українців, прослухали звернення президента України. Головна мета виховних годин була спрямована на виховання у дітей любові до Батьківщини, українського народу, державної мови. Адже в сучасних реаліях тільки єдність усього українського народу допоможе вистояти та перемогти!
Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги!🇺🇦

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *